Facebook Instagram

Beoordelingen van Mythos Someren

Recente recensies van Mythos Someren

5 sterren na 476 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Gewoon geweldig Loop naar buiten met mijn afhaal bestelling Breekt het hengel van de papieren zak Oké pech kan gebeuren. Echt loop terug naar binnen vraag kun je me redden en vertel wat er is gebeurd. Ff wachten maak ik snel een nieuwe. Nou geweldig toch. Nogmaals bedankt voor de goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, alleen de Pikilia zat er niet bij was wel jammer.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ze wederom het presentje zijn vergeten.

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden online een bestelling geplaatst en konden deze om 18.15 uur ophalen. Echter we hebben daar nog drie kwartier moeten wachten voordat het klaar was. Suggestie: volgende keer een kleine compensatie geven als zoiets voorkomt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calamaris was taai en friet heel slap en vies Schotel waren ruim voldoende en lekker. Eerst keer laten bezorgen. Vaker uiteten geweest bij Mythos altijd goed. Bezorgen was voor ons een zware tegenvaller.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker gegeten. En was precies op de afgesproken tijd klaar voor afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genieten van julli gerechten was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd bezorgd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd ook in Sterksel. Erg lekker gegeten👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en goed verpakt, lekker zoals gewend.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echte aanrader.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Smaakvol en meer dan genoeg. Zeker een aanrader!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima verzorgd. Het was heel uitgebreid en het smaakte heerlijk. De bezorger was heel vriendelijk.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, dit is een mogelijkheid om snel te bestellen en daarna goed keurig en vriendelijk geholpen te worden bij het afhalen, waarna thuis het "feestje" doorgaat met een heerlijk Grieks diner.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Mythos team, het was weer top! En bedankt voor het lekkere wijntje en biertje!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker, zoals we dat altijd gewend zijn. Het smaakte naar meer. gr. Coby en Jan

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker. Ook de frieten. Fijn dat alles apart in een zak of bak zit, dat is veel beter dan alles in een schuimplastic schaal. Toppie.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke schotel opgehaald en genoten jammie

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar ! Het werd ook precies op de afgesproken tijd geleverd ! Super !

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten op tijd bezorgd en genoeg voor iedereen . Toppie..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Optijd gebracht. Super!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Alleen het eten was koud toen we het kregen. We hebben thuis laten bezorgen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gyros 🙌

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top top de topper de Top !! Het was heerlijk .. en afhaal moment was heel fijn .. maar wat missen wij het mythos gevoel !!! Al was onze Thomas enorm gelukkig met de lolly van Thomas !

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een feestje!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig op tijd geleverd.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Mooi optijd top service

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal lekker , was niet heel warm meer maar kan ook bijna niet op zo afstand . hier de tip vlees op het bord 2 min in de magnetron en het smaakt of je in het restaurant zit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, de frietjes mochten wat warmer, waren nu heel snel koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We zijn er voor de zoveelste keer geweest en het was weer perfect!!😁

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk, we hebben Mythos ontdekt in de corona tijd en gaan zeker naar het restaurant als uit eten weer mag.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De mix grill en de lamskoteletten waren weer heerlijk

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vorige week weeeeer besteld bij jullie!! Het was weeeeer super heerlijk, Thomas!! Tot snel weer!! Groetjes Bas en Merel

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was netjes verpakt en was nog goed warm.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer geweldig!!!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging, snelle eenvoudige bestellingswijze en verder natuurlijk het heerlijke (nog warme) eten van Mythos. TOP!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed bereid!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker alleen niet echt warm

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was ruim voldoende! Lekker, wij moesten naar de behelp in Heusden en daar was t eten niet erg heet meer jammer genoeg! Misschien n idee om de warme gerechten in tempex bakken te doen! Verder tevreden. En er stond op de site als je t ophaalde je iets zou krijgen?? Maar al bij al voor herhaling vatbaar😊

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en netjes op tijd bezorgd

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker zoals altijd!!!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal ben ik niet zo’n recensent, maar wilde toch laten weten dat het erg goed en vooral ook erg lekker is. Complimenten voor de manier van serveren in deze COVID-tijd. Goed dat deze verbeterd is.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service, lekker gegeten!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wéér heerlijk gegeten. Werd eerder bezorgd dan verwacht maar dat was geen probleem. Alles netjes verpakt en goed warm. Zelf de frietjes. Super!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, maar niet echt heel warm.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik woon op een kwartier afstand het eten was nog steeds warm en de mix grill en de lamskoteletten en gyros waren erg lekker p.s bedankt voor de lekkere mythos biertjes

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en veel. Vriendelijke bezorging. Dik tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We missen de gezelligheid van het restaurant, maar dat maakt ons afhaalmenu niet minder fantastisch. We hebben weer heerlijk gegeten en dit keer compleet met Griekse wijn, Mythos en Ouzo. Thomas, bedankt!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd goed warm afgeleverd. Al mijn speciale wensen i.v.m. voedseltolerantie en samenstelling van gerecht waren meegenomen. Hoeveelheid was meer dan voldoende, morgen weer Grieks 😄

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service top

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, echt genoten! Tijdstip van bezorging zou 17.45u zijn maar was toch wel ruim een half uur later. Maar superlekker gegeten.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ook frites perfect gebakken. Nette schalen.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima! Het eten werd keurig op tijd gebracht, was goed warm en ontzettend lekker. We hebben er van genoten!!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al vaker besteld en laten bezorfen, het was weer TOP!!!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker. Goed verzorgd, vriendelijk ontvangst en service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros was een beetje droog en niet zo warm helaas. Vorige keer was het wel top

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en nog voldoende warm. Enkele inktvisringen waren wat taai maar dat vindt onze hond niet erg. Alles netjes in plastic bakken, geen bord nodig. Frietjes waren niet meer heet maar zijn toch bijna helemaal opgegaan. Hoeveelheid ruim voldoende. Bezorging prima. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke schotel , echt weer is heel lekker grieks gegeten. Kom zeker nog is terug

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, vriendelijk, genoeg. Het klopt helemaal!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Arnaki Bouti vinden wij een typisch grieks gekruid gerecht. Zeer verzorgd en in acceptabele tijd bezorgd. Het bezorgen ervan is voor ons zeker mede reden bij dir restaurant te bestellen.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was koud de rest was prima in orde

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Bedank voor de extra Bifteki!!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het lauw eten was...maar ondanks dat was het eten prima. Heb het zelf even verwarmd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed zoals altijd

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect, al meerdere malen bij Mythos besteld,. Nu laten bezorgen. Alles is mooi verpakt, blijft goed warm. Smaakt verrukkelijk 🤗

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren nog gewend aan de bestellingen in de schuimbakjes. Omdat we dat altijd te weinig vonden een voorgerecht én extra frietjes bij besteld maar dat was niet nodig. De portie grootte is ruim voldoende en het eten was erg lekker. Jammer dat de frietjes best snel aan de droge kant waren.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd menu, heerlijk mals vlees zoals we van Mythos gewend zijn. Ruim voldoende hoeveelheid. Alles netjes hygiënisch verpakt.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal te gek, echt lekker en goed verzorgd. Meer dan genoeg, je komt niets tekort, buikje rond 😉😉 Thomas, erg bedankt !!!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, maar heel erg zout.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Heerlijk vlees en heerlijke frites, meer dan voldoende

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede en tijdige bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, was wel koud toen ik thuis was. en ondanks afhaaltijdstip van 18;30 u 20 minuten moeten wachten. Wel een consumptie gekregen en een aardig ontvangst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, de hoeveelheid is ook goed en netjes op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De app opende niet, dus besteld via de website. De website is niet erg overzichtelijk, er knippert teveel en teveel onnodige banners. Eenmaal besteld ging alles vlot, bestelling klaar op de afgesproken tijd. Omdat ik in Asten woon, toch n opmerking over de plastic bakjes; ze houden het eten onvoldoende warm en de frietjes worden zacht tijdens de rit. Verder prachtig gepresenteerd en heerlijke kwaliteit van eten (zoals we gewend zijn vanuit het restaurant), bedankt dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker, zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk! En altijd gastvrije ontvangst. Ook lekker flesje wijn meegekregen. Tis gewoon top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel. Goede en snelle service. Eten is perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👍

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd even lekker en goed. Goede hoeveelheid eten en variërend. Je wordt hartelijk ontvangen en voelt als thuis komen.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel eten, goed op temperatuur. Bestelling afgehaald, en thuis tot de ontdekking gekomen dat de Fles ouzo niet bij de bestelling zat. Na een telefoontje werd deze netjes thuis bezorgd, met nog wat extra's erbij om het goed te maken! Super service!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees had iets warmer gemogen. Maar verder prima in orde, goed van smaak. Friet was veel en warm. Bezorgtijd bijna op de minuut van wat aangegeven werd.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, mooie porties en perfect op tijd bezorgd

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel Lekker. Keurig op tijd de bezorging.Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk,maar niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een drukke avond, maar belde netjes dat ze iets later waren. Heerlijk gegeten, alles was goed apart ingepakt. De frietjes waren vergeten, maar dat hebben ze keurig oplost op een hele vriendelijke en attente manier. Dus zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder iets te laten weten schuiven ze de bezorgt tijd 1uur op, heb hier voor gebeld maar dan krijg je te horen kunnen we niks meer aan doen. Vind ik niet heel netjes, ben veel beter gewend van ze. Het vlees was nog wel redelijk op temperatuur maar friet was koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en het eten té lekker! Goede levering en op tijd. In 1 woord perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, wel iets later als gepland vanwege de drukte maar we werden netjes gebeld hierover.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Zowel de voorgerechtjes hoofd en nagerechtjes. Ivm corona afhaal. Maar er van genoten thuis Alles goed ingepakt. Dus alles was nog lekker warm. En er zat een lekker kado tje bij.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de frietjes warm, fijn maar het vlees mag wat warmer. Verder is het altijd heel lekker. Een andere opmerking; jullie sturen teveel mailtjes!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was koud en frietjes waren ook koud en zacht

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en super, de verpakking was ook geweldig netjes. Mooi flesje rode wijn gekregen om het thuis bij het eten op te drinken. Zeer attent en altijd vriendelijk. Hoop dat we binnenkort weer kunnen gaan eten in het restaurant. Succes

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en meer dan genoeg. Friet was een beetje zacht, volgende keer een klein gaatje in de zak laten.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten is goed. Jammer dat we meer dan 15 minuten moesten wachten na de afgesproken tijd, terwijl we al om 14.00 uur besteld hebben.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect heerlijk gegeten en als bonus een fles wijn

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten opzich is prima/ lekker, maar wij kozen voor thuisbezorgen en dat maakte dat we het eten lauw geleverd kregen, waardoor we het dus niet erg lekker meer vonden. denk dat er meerdere bestellingen tegelijk bezorgd werden, we kregen namelijk een berichtje dat het klaar was en bezorgd zou worden, maar dit duurde geen 10minuten, zoals de reistijd is.. maar ruim 20 minuten. de gehele bestelling zat wel in zo'n grote warmte houdende box, maar de gerechten zelf in plastic bakjes (niet erg warmte houdend)

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat jullie tot in Soerendonk bezorgen!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren dik tevreden HEERLIJK gegeten.. Frietjes effe in de Airfryer op gewarmd.. Dikke 10 voor Mythos Someren....

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit.alles warm en genoeg

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Veel en lekker vlees, lekkere rijst en een heerlijke koolsla.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker. Jammer dat er geen stokbrood was met de 2 voorgerechten en ondanks dat we ervoor kozen om het op te halen in plaats van te bezorgen, kregen we geen leuke verrassing zoals vermeld op de website. Jammer.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en nette bezorging! Super leuk dat jullie een flesje rode wijn als cadeau hadden gegeven voor mn ouders omdat ze 22 jaar getrouwd zijn!

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ingrediënten proefden vers, hoeveelheid was goed en bezorging was zoals aangegeven op de website.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top. Zoals altijd. Lekker, voldoende en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhaalbestelling. Eten was lekker maar niet warm genoeg. Jammer dat er geen warmhoudbakken waren gebruikt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Onvoorstelbaar hoe Mythos het voor elkaar krijgt om elke afhaalmaaltijd steeds weer te verbeteren - het maakt nu bijna geen verschil meer tussen thuis of bij Mythos aan te schuiven aan tafel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten waren lauw warm. Bezorging was half uur later dan aangegeven zonder bericht. Bij bellen was telefoon steeds in gesprek.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten alleen jammer dat we 2 uur hebben moeten wachten tot het er was. Het kan natuurlijk altijd dat het wat drukker is maar dan was het fijn als mensen geinformeerd werden.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een eerlijke prijs 👌🏻

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur wachten na bestellen is te lang. Kan begrijpen dat het druk is maar laat dit op tijd weten en niet anderhalf uur later.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en ruim voldoende!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten. Het was meer dan genoeg. We kregen er 2 kleine flesjes wijn bij omdat we de verjaardag vierden van onze dochter die 21 geworden is. Dat was een leuke verassing. Kortom en echte aanrader.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker iets minder warm we zetten het even in de oven en het is goed.Vriendelijke mensen willen alles goed voor je doen.Zo is het goed maar in het restaurant is het nog gezelliger.hopen dat ze gauw weer open kunnen.Bedankt Thomas en team!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Friet was jammergenoeg niet toegevoegd (wel besteld)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Gyros.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

stond niet op de site of er frietjes of rijst bij zat bij het hoofdmenu.en we misten de verassing

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! En keurig volgens de afgesproken tijd bezorgd

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten en erg vriendelijk.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben we weer heerlijk gegeten, echt alles was lekker en goed op temperatuur. De bestelling kwam keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en meer dan genoeg, bedankt !!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heerlijk thuis uitgegeten. Keurig op tijd bezorgd en genoeg voor iedereen. Voor herhaling vatbaar. Dankjewel!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed en meer dan genoeg😀

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten meer dan voldoende en goed verzorgd en bezorgd. Bestellen zeker nog 1 keer Thnx

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestelling ging goed, bezorging was prima! Het eten was heerlijk (had ik niet anders verwacht!). Deze Griekse restaurant vinden wij beter dan in ons dorp!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! De eigenaar is ook ontzettend vriendelijk. En heel gemakkelijk online bestellen en betalen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes telefoontje ontvangen of de bestelling 15 min later geleverd mocht dan de aanvraag ivm het combineren van ritjes (begrijpelijk!). Het eten was allemaal goed warm en de kwaliteit zoals wij van jullie gewend zijn: voortreffelijk! Wij zijn fan. Bestellen zeker nog vaker, mochten we weer welkom zou in in de zaak: dan komen we vooral daar van jullie eten genieten! Bedankt voor een goed verzorgde avond. We hebben met z’n allen van jullie eten genoten! Ga zo door 👍🏻👌🏻

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer prima verzorgt! Bedankt, het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd, lekker warm nog en meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling 1 uur later dan gevraagd, 40 min later dan gepland. Friet was lauw en slap. Lamskoteletjes en gyros lekker (maar ook niet bepaald warm).

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de afhaalmaaltijden. Prima kwaliteit!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel en leveren bij de afhaal optijd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor de goede service en het heerlijke eten!!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot de vorige keer was het eten nog lekker warm toen het werd bezorgd en het was ook op de afgesproken tijd (vorige keer was het een uur later) Ook de schalen met de doorzichtige deksels maakte het geheel veel smakelijker. Het eten was van dezelfde kwaliteit zoals we gewend waren dus daar alleen maar complimenten voor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals belooft mocht ik het om.5 uur ophalen.dus mooi op tijd maar moest toch nog best lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat jullie 6034RS niet in de bezorgplaatsen hebben

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super! Alleen friet beetje taai en slap. Voor de rest echt lekker gegeten en bestelling op tijd geleverd.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk bediening ruim voldoende porties.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. En heel vriendelijk netje op tijd bezorgd. Top!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

3 schotels besteld. Vooraf contact gehad over samenstelling van een bepaalde schotel. Zonder problemen naar wens opgelost. Keurig op bestelde tijd klaar. Coronaproof ophalen. Voldoende en heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar. Dnk u wel team Mythos

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, meer dan voldoende en goede communicatie!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker!! Tournedos. Smullen zo goed en mals. Ff gen magnetronmaaltijd in deze Corona-tijd. Even wat anders dan Gyros. Verrassend goed. Ook het flesje rode wijn 🍷 maakte mijn avond: feel good! Thomas en team wederom T-Henk-S!! 👍😎🏁

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Bestelling exact op de afgesproken tijd klaar. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, ruim voldoende, blijft goed op temperatuur. Lekker uit in eigen huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! De gyros was top

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees, salade en tzatziki wederom van heerlijke en goede kwaliteit. Helaas waren de friet slap en niet gaar genoeg. Niet gewend van Mythos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en meer dan genoeg eten! Ook precies op aangegeven tijd geleverd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top eten en goede service 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke site

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was allemaal koud zelf maar opnieuw opgewarmd

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vriendelijk en goede service, doen veel om de klanten tevreden te stellen, zeker in deze tijd

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Helaas zat er de extra bestelde friet niet bij. Dus we hebben zelf nog friet bij moeten bakken.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en we hadden voldoende.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, op tijd en warm bezorgd. Fijn dat de friet nu weer apart verpakt is

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

top we hebben weer genoten.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wordt er niet naar de opmerkingen gekeken waardoor je bestelling niet van constante kwaliteit is. Paar keer de kans gegeven om te herpakken maar het blijkt toch moeilijk te zijn om constante kwaliteit te leveren.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk , zeker voldoende, friet mag iets warmer , bezorging was perfect op tijd . Doen we zeker nog vaker.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. De bezorging was op tijd. Jammer dat her eten niet warm genoeg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

goed eten goede hoeveelheid en je kunt vlees en vis prima combineren voor een goede afwisseling

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super 👍👍👍

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Alle gerechten waren lekker. Prima en zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

afgelopen zaterdag mythos gegeten mocht iets warmer zijn maar was wel lekker!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is uitstekend en bezorging was binnen de aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Schotels met vis en vlees. Mooie kwaliteit. Met friet, rijst, bakje salade en saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en zag er ook netjes en verzorgd uit. Wij gaan zeker nog een keer online bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en de wijn was ook heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weet zo als altijd super heerlijk gegeten. Afhalen ging soepel, snel en vriendelijk.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker, maar het is natuurlijk gezelliger om in jullie restaurant te zitten ! Hopelijk dat we jullie snel weer mogen bezoeken 👍🏻

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, super verzorgt en nog lekker warm zeker een aanrader

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker! Blij dat ik in deze tijd toch nog een beetje het gevoel krijg van fff lekker uit eten, ook al is het thuis. 😊

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten behalve de mosselen en kalamarie zouden krokanter moeten zijn.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie site en gemakkelijk te bestellen. Wert mooi op de afgesproken tijd geleverd. En smaakte zeer goed.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was helaas net als de vorige keer later dan gepland. Gelukkig werden dit keer wel de juiste gerechten bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren beetje slap maar na paar minuutjes airfryer erg lekker. Vlees erg mals. Had misschien net een tikkeltje meer mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij een schotel miste een stuk vlees, jammer dat de friet niet apart wordt verpakt, deze is erg lot was echt niet lekker. Vlees was lekker en op tijd bezorgd. We bestellen geregeld hier, vorige keer was het ook niet zoals we gewend zijn. Hopelijk is de volgende keer wel weer zoals we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was wederom TOP!! Heerlijk gesmuld met z'n allen

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feestje, thuis heerlijk Grieks eten. Kwaliteit uitstekend en super lekker😋😋

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en geweldige bezorging

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heel lekker!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En prima service! Zelfs een flesje wijn erbij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was niet echt warm ben ik niet gewoon

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Normaal wordt de friet apart verpakt deze keer zat deze bij het vlees, dus was klef en niet lekker, rijst was veel te gaar. We bestellen hier vaker normaal is het echt goed nu helaas minder. Hopelijk de volgende keer weer zoals we zijn gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, alleen mocht het allemaal wat warmer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging. Eten was lekker en goed. Alleen de frietjes waren al flink afgekoeld.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de vis schotel en een vleesschotel. Het eten was erg lekker. Deze keer werd het eten bezorgd in een drievaksschaaltje. We hadden de indruk dat hierdoor de portie kleiner was. Wat ons betreft had er wat meer frietjes en rijst bij mogen zitten. Ook was het eten niet warm genoeg. Het werd wel mooi op tijd bezorgd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat de bezorging ons adres niet kon vinden, eerst verkeerd huisnummer en daarna kom ze het juiste adres niet vinden. Was het eten bijna koud, erg jammer. Misschien tevoren de route naar de klant bekijken om de bezorgtijden te verkorten.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, maar onbegrijpelijk dat iedere keer als je extra tzaziki besteld, je iedere keer de kat in de zak vind!!! Zelfs als je het aangeeft bij de online bestelling als opmerking: vergeet de tzaziki niet, kom je bedrogen thuis!! Dat is wel echt heel vervelend, je betaald er toch voor!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo Thomas het eten was lekker,frites was een beetje weinig,Salade is minder van smaak denk dat het komt omdat het bakje afgesloten wordt.Maar we wensen je heel veel succes.We weten hoe is het is als we bij jou in het restaurant komen.Heel gastvrij en wij gunnen jullie al het goede.mvg.Rene en Ine uit Asten

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwalitijd

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijd. Vriendelijk ontvangst.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en op tijd bezorgd

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was 10 minuten later dan afgesproken, geen probleem voor ons. En hij was vriendelijk. Prima! Het eten was lekker, maar niet meer warm helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten ,jammer dat er geen rijst bij de schotels zat en dat er heel erg weinig friet bij zat,we hebben hier thuis nog friet bij moeten bakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed veel keuze alles mooi op tijd klaar voor als men het op komt halen de prijzen vallen ook mee duidelijke website

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer afgehaald. Het eten was echt super, en dank voor het flesje wijn. Als alles weer open is komen we zeker een keer lekker eten in het restaurant.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig. Heerlijk gegeten, goed verzorgd, tijdig bezorgd en ook fijn dat er 'n vooraanmelding was (' het eten is onderweg'). Dankjewel!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes en op tijd bezorgd. Temperatuur was goed.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en perfect op tijd

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten, de wijn en het bier, alles was erg lekker! Gaan we zeker nog een keer bestellen!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 👍

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker gegeten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, goede kwaliteit. Bezorging was later dan aangegeven maar hierover werd netjes gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, maar wederom de beloofde verrassing bij afhalen niet gekregen, maar het eten was van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Super service en meer dan genoeg!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Netjes op tijd klaar en vriendelijk geholpen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer kleiner portie dan normaal en weer geen verrassing bij afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd eten kwaliteit niet goed zeker de frietjes deze leken amper gebakken te zijn zeer slap en hoeveelheid van het hoofd gerecht matig in hoeveelheid dit voor het bedrag dat er gevraagd word

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk Grieks eten. Goede kwaliteit gyros en lekkere souflaki's. De tatziki is fris met een pittig accentje.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw/ koud!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was fantastisch,we hebben heerlijk gegeten en de bezorger was stipt op tijd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed verzorgd top.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer watertandend lekker

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en het was wederom lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te vroeg bezorgd, ik kreeg telefoon dat het later werd, geen probleem, en toen kwamen ze een half uur te vroeg met zeer smakeloos eten.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlug bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de frietjes waren klef zacht de rest was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was snel klaar. Heerlijk gegeten! Nog een lekkere fles rode wijn bijgekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet word nat en slap in zo,n isolatieglas, was niet meer echt warm. Weinig saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer ging er iets mis ;o) 1. De bezorging was meer dan een half uur later dan gepland. 2. We kregen een ander gerecht dan besteld. (Ook lekker) 3. Het gerecht dat we hadden besteld kwam enkele minuten later ook nog (maar dat hebben we niet aangenomen). Al bij al, geen probleem.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis Grieks gegeten. Super lekker👍

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren 20 minuten te laat. Met kinderen is dit niet fijn. Ik denk als we niet gebeld hadden dat het dan nog langer had geduurd. Het eten was wel erg lekker miste alleen de rijst.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam zeker 15 minuten te laat. Frietjes waren niet ver genoeg doorgebakken, waardoor ze nog niet gaar waren. Hoeveelheid vlees viel tegen en was zeker niet op temperatuur. Alles zelf nog even verwarmd. Jammer, we hadden ons er zo op verheugd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, alleen op de website was niet duidelijk wat er bij de hoofdgerechten zat. Daarom extra friet en saus besteld en betaald terwijl dat niet nodig was.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De wachttijd bedroeg ongeveer 10 minuten extra. Het eten was netjes verpakt. Het was warm genoeg. We misten de rijst. De friet was perfect gebakken, goudgeel en knapperig. De smaak van het eten was prima. Een heerlijke Griekse maaltijd voor thuis.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees en Griekse salade was heerlijk. Friet viel tegen, heel slap. Thuis nog een keer in de frietpan gebakken. Misschien beter om de friet niet in het bakje met het vlees te doen maar in een los papieren zakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en coronaproof op te halen.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was weer heerlijk! weer voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, jammer dat ze de rijst vergeten waren mee te geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is iets mis gegaan bij het uitvoeren van de bestelling waardoor die een klein uur later dan beloofd geleverd werd. We werden hier wel al eerder over geïnformeerd en ook prima voor gecompenseerd. Eten is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was goed .IK had een vleesgerecht besteld, goed.en een vegetarisch gerecht, heel goed en voor mezelf lamskotelet met friet en ojee , het was een lamskoteletje, een keer bijten en het was weg wat me 7.50 kostte, ik had dus voor mee dan 10 euro alleen maar friet.Het hapje vlees was lekker daar niet van maar het was zoooo weinig.Ik ben dus teleurgesteld.Met vriendelijke groet

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

afhaalbestelling was precies op de afgesproken tijd klaar het eten was goed warm en smaakvol,ruim voldoende bedankt voor de lekkere fles wijn voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, grote porties en goed verpakt dus het was nog goed warm thuis. De giros is geweldig!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 40 minuten later dan vermeld in mail maar verder heel vriendelijke bezorgster

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ontzettend lekker en de porties zijn er royaal. Ze gaven aan om 17:00u het eten te brengen maar het eten kwam ongeveer 17:30u. Toch ga ik hier vaker bestellen!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu waren jullie de friet vergeten De vorige keer de keftakia

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer goed, alleen een half uur moeten wachten op ons eten bij afhalen viel een beetje tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , bezorging was precies op afgesproken tijd. Bedankt Mythos het was goed en ruim voldoende !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch. Site werkt top. Bestelling was keurig op de aangegeven tijd. En het eten was erg lekker. Dank mythos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastisch goed verzorgd en op tijd vriendelijk bezorgd.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Heeijk maar helaas klopte de bestelling niet helemaal; bij elk gerecht zat frites terwijl een aantal stokbrood had gevraagd. Maar belangrijkste was dat het erg goed smaakte en het was meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima maar gerechten waren lauwwarm. Een kleine griekse salade als bijgerecht ipv de spitskoolsalade zou nog lekkerder zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Wij hebben vandaag voor de 2e keer eten laten bezorgen in Ospel. De eerste keer was het eten een half uur later (kan nog) en kreeg ik de verkeerde bestelling. Dus wachten om om te ruilen (eigenlijk niet netjes ivm het coronacrisis, maar ja anders hadden we niks). Eten was niet echt warm meer.  Vandaag besteld voor 19.00uur en werd bezorgd om 20.30 uur!!! Flesje ouzo van 10euro vergeten, eten was minder dan de vorige keer en bijna koud. Ouzo is nabezorgd. Wij zijn al vele malen bij jullie in de zaak komen eten daarom valt dit zwaar tegen....... Online bestellen gaan we dus niet meer doen......geen aanrader!!! Zijn zeer teleurgesteld....

Reactie van Mythos:Dag Monique, dat is erg vervelend om te horen. Onze excuses dat het bij u zo gelopen is. Dit waren een van de twee drukste dagen van het jaar (Moederdag en Vaderdag) en dit hadden wij misschien onderschat. Wij gaan ons best doen zodat dit niet meer gebeurt! Groetjes het Mythos-Team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en lekker eten!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. Jammer dat er geen rode rijst bij zat

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het overheerlijk eten wat ik had besteld kwam ook op de juiste tijd aan . Netjes in een warmhoud box. Voor herhaling vatbaar.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, bezorging was na overleg iets later maar dit was geen probleem 😊

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker zoalsLtijd

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, zeer tevreden! Goede porties en lekker eten, gaan we vaker doen!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goed op tijd toppie

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was bovenverwachting erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En top service 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

o wat had ik jullie eten gemist! het was heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was wederom slap, bleek, lauw en niet doorbakken. Hier was wel om gevraagd. Gyros was gesneden in erg grote brokken. Dit was niet smakelijk. Bezorging was ruim een kwartier te vroeg. Beter dan te laat, maar handig is anders. De bezorger was erg vriendelijk en netjes. Al met al een erg teleurstellende maaltijd en had verre van de kwaliteit die we wel gewend zijn.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze Coronatijd hebben we al vaak samen en met vrienden thuis Grieks gegeten met de fantastische afhaal gerechten van Thomas en team. Heerlijk authentiek Grieks, super prijs- kwaliteitsverhouding. Wij zijn fan en komen straks ook graag weer in het restaurant een vorkje prikken, voor de complete beleving. Mythos, Thomas en team snappen hoe t werkt in de horeca, net dat beetje extra voor de klant. Top❤

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook thuis heerlijk gegeten met een ouzootje vooraf. Dankjewel Thomas. Kwaliteit was weer top. Tot binnenkort

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd dik tevreden! we hebben heerlijk gegeten! Hartelijk dank!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en ruim binnen de tijd. Echt een top restaurant.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, eerlijk Grieks eten! Alsof je uit het restaurant eet, maar dan thuis. Thomas en zijn team maken hun naam waar en bezorgen je een heerlijke maaltijd! Kali orexi

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker. Een klein minpuntje mag wat warmer zijn. Maar er was wat misgegaan met het verzorgen. Maar was een mooi Porsche eten. Ga zo verder.ik bestel binnen kort weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Vlees was prima. We miste de tomatenrijst. Voor de rest prima !!! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om half 5 gebeld hoe de planning was. Die was goed, het was niet druk. 17.00 bestelling gedaan, zo snel mogelijk stond erbij (kon je invullen als keuze). Daarna kreeg ik een mail dat rond 17.50 de bestelling zou komen. Uiteindelijk kwam 18.45 de bestelling. Toen we alles uitgepakt hadden bleek er een gerecht niet bij te zitten, daar hebben we 15 min op moeten wachten! Jammer. Maar het eten was wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke webshop, gelijk bevestiging in de mail met bezorgtijd. Daarna nog mail met dat ze onderweg waren. Eten prima, lekkere gyros. Friet beetje slapjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super om toch GRIEKS te kunnen eten, was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was erg lekker! Had wel wat meer mogen zijn. Daarnaast waren de frietjes erg weinig, een klein zakje voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, topservice!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zoals altijd heerlijk gegeten. Al was het afhalen en thuis opeten, kwaliteit en smaak zijn en blijven super.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig tzaziki, slappe friet. Eten was behoorlijk afgekoeld.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. En meer dan voldoende.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima en lekker

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zondag weer besteld bij jullie. Het eten was heerlijk, maar ondanks dat we online hadden besteld en de afhaaltijd 19.30 uur was hebben we tot ongeveer 20.20 uur moeten wachten op ons eten en gingen meerdere mensen voor die later binnen kwamen. Begrijpelijk met de drukte, wel fijn dat we nog wat extra's meekregen als goedmaker. Wel heel jammer dat we nu zo laat moesten gaan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig lekker,en een verassing voor onze trouwdag,geweldig😘👍🏻

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten op zich was goed, maar normaal als wij in het restaurant komen eten dan kunnen we het nooit op. Nu hadden we nog honger toen het op was. Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed. Niets over te zeggen . Maar het word steeds minder . Eerst kreeg je voor 10 euro afhaal echt waar voor je geld. Toen werd het 12.50 maar nog steeds goed maar minder. Nu was het 13.25 en Oke het is crisis maar voor 3 kleine stukjes vlees en een paar steeltjes friet. Bakje sla en tsatziki en niet eens de lekkere rijst die ik gewoon verwacht van de Griek vind ik dit echt een minimum aan eten . Wij moesten 57.00 euro betalen en hadden daarna nog honger. Vind dat geen stijl . En om heel eerlijk te Zijn . Dit gebeurt in het restaurant ook . Eten is goed maar echt weinig . Echt jammer thomas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben lang moeten jullie zouden om 7 uur komen maar dat werd kwart over 8

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten, de Taiziki was super! Tips: 1 Zet alles in een warmhoudtbox, zeker voor vervoer buiten Someren. 2 Laat de frietzakjes open, anders worden ze slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er van de 2 bestelde hoofdgerechten er maar bij 1 sarziki zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

moederdag besteld voor het hele gezin in Nederweert waren mooi op tijd ondanks de drukte , was lekker en ruim voldoende . Bedankt ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig, erg lekker en goed verzorgd. Het enige wat jammer was, dat het brood oud was. Misschien volgende keer beter. Wel voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd, eten goed, alles apart verpakt en zeker voor herhaling vatbaar !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat wij als zeer kwalijk hebben ervaren is dat de produkten niet op de afgesproken tijd klaar stonden. Mijn man heeft een uur moeten wachten en zag anderen later binnen komen en ook weer eerder vertrekken. Ik zat thuis met gasten die zich ook afvroegen. Dit geeft wel te denken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed geregeld. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Ga zo door!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, alleen, zeker voor de kinderen teveel.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Foutje gemaakt met bestelling en direct netjes en snel opgelost. Superservice!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, fijn dat de friet, het vlews en de salade apart wordt verpakt. De Gyros was deze keer helaas noet goed, niet mals leek opgewarmd en was erg droog. Bifteki, tzaziki en souvlaki waren wel lekker.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, het eten was heerlijk met een lekker flesje wijn en blikje Mythos bier extra erbij.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online kunnen bestellen, betalen, netjes correct volgens richtlijnen en op tijd bezorgd. Eten was erg lekker en ook nog goed warm!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal tevreden met onze bestelling! Het eten was zoals beloofd heerlijk! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt Het was heel lekker en precies op de afgesproken tijd gebracht. Top.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Het was erg druk waardoor mijn bestelling, digitaal gedaan, niet op de afgesproken tijd klaar was. Er had iets meer saus bij gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten vanouds lekker en warm bezorgd. Maar portie rijst ipv frites was erg klein voor 4 personen. Ook de kwantiteit vlees was minder dan we gewend zijn.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Jammer dat het niet meer zo warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Het eten was heerlijk en goed warm. Alleen friet mogen ze van mij standaard vervangen door rijst. Friet wordt slap in de zak. Rijst was heerlijk. Keurige porties. Niet te veel, wel precies goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed verzorgd en lekker. Ook op de afgesproken tijd bezorgd in Nederweert. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Hoofdgerechten ruim voldoende, goed op smaak en goed gebakken!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en super lekker gegeten

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zakje van de friet open laten.friet slap als het zakje dicht is alles oke

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goede kwaliteit van het eten. Bezorging was ook goed geregeld. Aardige jongeman die aan de deur kwam. kortom ik ben tevreden

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm, souflaki was een beetje droog. Bifteki was heerlijk! Eten keurig op tijd bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken gewoon goed!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld en afgehaald. Het eten was op tijd klaar en prima verpakt, waardoor het nog warm was bij thuiskomst. Kwaliteit zoals altijd prima, al was ook ins ons geval de friet niet optimaal. Wel jammer: er wordt gesproken over aangename verrassingen bij afhalen, maar daar heb ik niets van gezien. Gewoon betalen, wachten en meenemen, verder niets.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was warm.Frites waren niet goed gebakken waren slap . Tip:smeerseltjes in kleine bakjes doen nu waren ze alle drie door elkaar gelopen zag er niet zo smakelijk uit, Top:precies op tijd.Gr.Thomas van Renè en Ine uit Asten vrienden van je overbuurman Lambert

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed , warm , veel en lekker

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke bestelmogelijkheden. Eten was wel wat afgekoeld. Normaal ga ik zelf halen maar omdat er sinds kort ook bezorgd wordt voor die optie gekozen. Bij zelf halen is de maaltijd warmer. Maar desondanks is het prima eten. Hoeveelheden zijn voldoende.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd geleverd. De volgende keer laten we de friet achterwege, de rijst vinden we lekkerder en blijft langer warm .

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Het eten was zoals verwacht erg lekker maar we zijn het bij Mythos niet anders gewend. Hopelijk snel weer open voor daar te eten want we missen het restaurant wel. Eric

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en de kwaliteit was even goed als dat je in het restaurant eet. De afhaal maaltijd was ook goed op temperatuur.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie service

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten 👍

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is perfect op tijd bezorgd, en was lekker zoals altijd.Bezorger was een vriendelijke man. Ook zat er een leuke attentie bij voor de jarige.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was correct, netjes en vriendelijk. Het eten was echt lauw- koud, erg weinig eten voor het geld. De tzaziki was erg lekker. Ik zou een tweede keer niet meer bij u bestellen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was lekker mals en gekruid maar de salade was erg nat en de friet was nog zacht en wit, deze hadden nog wel een paar minuutjes door mogen bakken. Ze adverteerden met een verassing bij afhalen maar die hebben we niet gehad..

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en vriendelijke service. Gaan waarschijnlijk met moederdag bestellen voor het hele gezin incl. alle 5 kleinzonen. (tussen 3 en 7 jaar)

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en zoals gewend een fijn menu

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan half uur moeten wachten na afgesproken tijd Het eten was lekker maar aan de wachttijd valt nog veel te verbeteren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was koud ,friet was niet gebakken ,salade was minimaal.en gyrosco was ook kleine portie dit voor 14 euro per schotel verwacht je wel iets fatsoenlijks. En wacht tijd was lang als je online tijd afspreekt moet geen half uur duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks n kwartiertje rijden naar Nederweert - Eind n heerlijke warme maaltijd gehad.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is erg goed, zoals we gewend zijn van Mythos. De gewenste afhaaltijd werd met een kwartier verzet, dat is niet zo erg. Het is dan jammer dat je op de nieuwe tijd komt en nog een half uur moet wachten tot de bestelling klaar is.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is heel goed. De bezorgtijd kan beter was 45 minuuten later dan aangegeven.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo Thomas en Collega's, Het was weer uitstekend incl. de levering Zeer goed initiatief. Groet, Jozef Looijmans

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar. Daarin zat ook wel het minpuntje: de frites waren slap en behoorlijk afgekoeld. De rest was vertrouwd lekker. En natuurlijk met een glimlach afgeleverd. 😀

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet mocht iets warmer bezorgd worden, verder prima

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en in de kwaliteit die we gewend waren. prima service van jullie.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heerlijk! Misschien een tip om een schotel alleen met gyros toe te voegen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, op tijd en ruim voldoende voor een goede prijs. We gaan vaker bestellen!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima eten. Erg fijn dat jullie in deze tijd toch een afhaal service hebben. Lekker grieks eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag avond Grieks eten besteld Heel smakelijk Goed warm en heel makkelijk . Goed bevallen ,voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees van zeer goede kwaliteit. En zoals je van grieks eten mag verwachten zitten hier ook de verschillenden smaken in. Gewoon top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heel erg lekker. De hoeveelheid per gerecht was voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij aflevering hele tas onder tomaten saus en frites waren koud de bij bestelde appelmoes voor 1 Euro zat in een heel klein bakje zeker niet in overeen stemming met de prijs als je dan ook nog 25 Euro cent moet betalen voor betalen met Mollie dan kun je beter niet bezorgen in Maarheeze

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb hier al over gebeld en overlegd met Mythos, nl dat er maar 1 zakje friet bij zat voor 2 maaltijden, dat ene zakje was nauwelijks genoeg voor 1 persoon en ik vond 3 stukjes brood bij het voorgerecht erg karig gezien de ruime hoeveelheid smeerseltjes die er waren, heb er zelf wat stokbrood bij gepakt. Eten was zoals altijd prima

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Lekker eten, goede prijs en contactloze bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten thuis. Vlees was nog lekker warm. Ouzo lekker koud zoals gevraagd. Salade heerlijk fris en knapperig. Jammer van de frietjes. Dit was beetje mix van slap en krokant. Maar voor een thuismaaltijd, heerlijk gegeten voor een faire prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De site is makkelijk toegankelijk. Bestellen gaat makkelijk. De bezorging was nagenoeg op de afgesproken tijd. Er wordt aangegeven wanneer men bij het restaurant vertrekt. Goed initiaief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker echter helaas zo goed als koud.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en prima prijs/kwaliteitverhouding. Doen we zeker nog vaker! Helaas waren tijdens het transport de bakjes met tzatziki-saus omgevallen en open gegaan. Saus over een deel van de andere verpakkingen. Dat was toch even een kliederige boel. Jammer, maar kan gebeuren.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Het vlees perfect gekruid en lekker mals. Lekkere frisse koolsalade erbij. De bezorging was mooi op tijd en het eten was nog redelijk warm,

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. De ouzo was vergeten, maar geen probleem die werd snel na bezorgd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. De ouzo was vergeten, maar geen probleem die werd snel na bezorgd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goede service

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas verkeerde bestelling, de goede kwam later maar was koud. Kwaliteit was verder prima

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk uitstekend.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en nog goed warm

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer super lekker. En het wordt zo goed verpakt dat het nog goed warm is als we thuis zijn. (We komen uit Mierlo)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heerlijk Grieks gegeten, op de afgesproken tijd bezorgd en ruim voldoende. Het enige wat ontbrak waren de iets te kleine tafeltjes met papieren tafellaken, de blauwe, iets te harde stoeltjes, de ondergaande zon boven een zacht ruisende zee, maar als wij dit jaar niet naar Griekenland kunnen dan moeten we het maar een beetje in huis halen. Dank aan Mythos, de meest authentieke Griek in onze regio, het was geweldig.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Zag er ook goed uit. Jammer genoeg was het niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben prima gegeten we misten alleen wat rijst erbij. Dat zit er in het restaurant wel altijd bij en die vinden we erg lekker. Verder lekker gegeten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vleees was echt heel lekker en zelfde goede kwaliteit als altijd. Tip! de frietjes waren heel nat en slap. Misschien beetje harder frituren en Deze niet in de plastic tas bij het vlees stoppen, want daardoor komt komt er veel vocht in het papier vd frietzak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker gegeten voor niet teveel geld,ga ik vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 5 menu's besteld en kregen maar 2 kleine zakjes friet, dit had wel wat meer mogen zijn. De friet mag ook iets langer gebakken worden De rest van het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect, ook kipfilet en souvlaki is altijd lekker mals en nooit droog . Hoeveelheid altijd meer dan wij opkunnen ,en kei lekker, gewoon topzaak !!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zelf afgehaald. Was zelfs toen we in Asten kwamen nog warm. En was lekker.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk, warm genoeg voor de afstand van 12 km. 1 min puntje er mochten meer frietjes bij zijn daar we 2 grote jongens hebben die nogal wat opkunnen haha. maar voor de rest was t perfect! Voor herhaling vatbaar.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant, je mist alleen de sfeer. :) Het was alleen niet duidelijk dat je friet en tsatziki bij de gerechten krijgt dus hadden we er nog extra bij besteld. :(

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte heerlijk, zoals altijd! Ik heb al ooit eerder afgehaald, en kwaliteit en smaak zijn hetzelfde als in het restaurant. Helaas ontbreekt thuis die sfeer van een Grieks restaurant. Hopelijk kunnen we snel weer bij jullie komen eten!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk eten. Wij komen regelmatig bij deze griek eten..... Jammer genoeg konden wij het eten afhalen, omdat ze zaak gesloten was ivm Corona virus. Afhaalmaaltijd mocht voor ons iets ruimer zijn, misschien een tip!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en kreeg ook nog een lekker flesje wijn er bij En snel geleverd top 👍👍👍

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Op tijd bezorgd. Iets te weinig koolsla en friet, maar dat maakt de hoeveelheid vlees wel goed :)

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor. Voor herhaling vatbaar

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten besteld online, ging prima. Eten was perfect zoals altijd. Maar we zitten liever in het restaurant is gezelliger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ondanks dat het 3 kwartier later bezorgd was heerlijk. Ze hadden daarom iets extra's erbij gedaan. Ook moest het wat opgewarmd worden. Maar blijkbaar deden ze dit nu voor het eerst en moesten ze nog aan het systeem wennen. Komt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de kwaliteit van het eten kan ik kort zijn: dat was top! Over de bezorging ben ik veel kritischer hoewel ik mij besef dat door de Coronatijd veel meer mensen dan verwacht thuis bestelden waardoor jullie planning in de war liep: 1. bezorging stond ingepland voor 17.30 uur, we kregen daarna een melding dat dit was vertraagd en dat dit om 18.00 uur zou zijn en uiteindelijk was dit 19.30 uur. een forse overschrijding dus. 2. om 18.30 uur werd ik gebeld dat ik 2 x eenzelfde bestelling had opgegeven wat niet klopte omdat ik 1 x had betaald via i-deal en ik ook maar 1 x een bevestiging van de bestelling had gekregen. Kortom iets mis in de communicatie bij Mythos. Eindconclusie: het eten was erg lekker maar ik denk dat de mensen bij Mythos zich erg vergist hebben in het aantal online bestellingen misschien omdat mensen met het mooie weer niet zelf wilde koken. Kortom de planning moet beter (hoeveel maaltijden kan ik per uur maken en brengen) en/of de besteltijden moeten wat reëler

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer je afspreekt dat om 18.00 uur het eten wordt bezorgd, om 18.00 uur word je netjes gebeld dat het 18.30 wordt, oké. Na nog een telefoontje van onze kant, wordt het 19.55, dus wel erg laat. Eten was goed, beetje afgekoeld, maar verder geen opmerkingen. Wel attent, 2flesjes bier cadeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb alles besteld en betaald via de website. het eten was klaar op de afgesproken tijd dat ik het op zou halen En het was zo als altijd lekker e niet duur Zo gauw het weer kan gaan we met het gezin zeker weer een keer daar naar toe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16:30 uur bestelt voor 17:30 uur. We ontvingen een mailtje dat dit 18:00 uur werd maar hadden ons eten uiteindelijk pas om 19:00 uur.. Wel bezorgkosten betaald, geen extraatje bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten thuis en genoten van de Griekse smaken van Thomas en het hele mythos team. Een echte aanrader in deze rare coronacrisis❤👍

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker, maar wel weinig friet, , doe die er apart bij en in dat andere vakje die lekkere rijst van jullie. Maar we hebben toch lekker gegeten. groetjes Jan en Coby

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur te laat als wat afgesproken was, maar dat het eten ook al bijna koud was vond ik zeer slecht. Helaas niet voor herhaaling vatbaar.

Reactie van Mythos:Beste Mark ,onze excuses voor het lange wachten op u Afhaal. Omdat naast ons bestand Afhaalservice dit een nieuwe concept is van ons (Bezorgdervice) liep het niet helemaal zo als gehoopt ivm de extra buiten verwachting extreme drukte van afgelopen zondag. We proberen daar deze week nog meer aan te doen om dit te verbeteren zo dat iedereen tevreden kan zijn !!!!!!!!! Groetjes Thomas Van Mythos team

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes mogen wat langer doorgebakken. Salade was wat weinig, evenals de gyros die erbij zat. Verder smaakte het wel érg lekker!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden twee schotels besteld met extra rijst en saus. We hebben lekker gegeten thuis! Er was iets mis gegaan met het doorkrijgen van onze bestelling voor thuisbezorgen omdat ze nog maar 3 dagen met het systeem werkte. We werden netjes opgebeld met veel excuses en of we het nog door wilden laten gaan. Binnen een half uur kwam het eten en werd erg vriendelijk bezorgd met 1,5 meter afstand in een kratje en kregen weer excuses dat lang duurde voor ons en wenste ons smakelijk eten. Ze doen echt hun best we bestellen over een tijdje graag nog een keertje!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker lekker lekker!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Omdat we 25 heeben moeten rijden was het koud geworden, maar het was heerlijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen tzatziki meegeleverd, zou er volgens de menukaart wel bij moeten zitten:(. Vlees was wel super. Afhalen wel voor herhaling vatbaar mits de tzatziki de volgende keer mee gaat, dit maakt Grieks eten Grieks.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag gaan wij vanuit Nuenen bij Thomas eten .... wat nu helaas niet mogelijk is, daarom zijn wij vandaag de Griekse sfeer in Someren maar gaan halen ! Het zag er allemaal heel goed en verzorgd uit en het was heerlijk ..... alleen missen wij jullie gezelligheid ..... dus hopen dat deze ellende voor iedereen snel voorbij is en we weer naar jullie toe kunnen komen.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (40 min). Goed verpakt. Goede feedback over de voortgang van de bestelling. Kortom, zeer professioneel aangepakt!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was netjes ingepakt en voldoende warm. Hoeveelheid en smaak van de gerechten was goed. Frites zouden wel wat langer gebakken mogen worden. Bijgevoegde salade was ook lekker. De bezorging was goed. Wij werden gebeld dat het wat langer zou kunnen duren. Verder vriendelijk en met inachtneming van de Corona richtlijnen.