Beoordelingen van Mythos Someren

Recente recensies van Mythos Someren

5 sterren na 208 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed verzorgd top.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer watertandend lekker

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd en het was wederom lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te vroeg bezorgd, ik kreeg telefoon dat het later werd, geen probleem, en toen kwamen ze een half uur te vroeg met zeer smakeloos eten.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlug bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de frietjes waren klef zacht de rest was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was snel klaar. Heerlijk gegeten! Nog een lekkere fles rode wijn bijgekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet word nat en slap in zo,n isolatieglas, was niet meer echt warm. Weinig saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer ging er iets mis ;o) 1. De bezorging was meer dan een half uur later dan gepland. 2. We kregen een ander gerecht dan besteld. (Ook lekker) 3. Het gerecht dat we hadden besteld kwam enkele minuten later ook nog (maar dat hebben we niet aangenomen). Al bij al, geen probleem.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis Grieks gegeten. Super lekker👍

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren 20 minuten te laat. Met kinderen is dit niet fijn. Ik denk als we niet gebeld hadden dat het dan nog langer had geduurd. Het eten was wel erg lekker miste alleen de rijst.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam zeker 15 minuten te laat. Frietjes waren niet ver genoeg doorgebakken, waardoor ze nog niet gaar waren. Hoeveelheid vlees viel tegen en was zeker niet op temperatuur. Alles zelf nog even verwarmd. Jammer, we hadden ons er zo op verheugd.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, alleen op de website was niet duidelijk wat er bij de hoofdgerechten zat. Daarom extra friet en saus besteld en betaald terwijl dat niet nodig was.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De wachttijd bedroeg ongeveer 10 minuten extra. Het eten was netjes verpakt. Het was warm genoeg. We misten de rijst. De friet was perfect gebakken, goudgeel en knapperig. De smaak van het eten was prima. Een heerlijke Griekse maaltijd voor thuis.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍👍

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees en Griekse salade was heerlijk. Friet viel tegen, heel slap. Thuis nog een keer in de frietpan gebakken. Misschien beter om de friet niet in het bakje met het vlees te doen maar in een los papieren zakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en coronaproof op te halen.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was weer heerlijk! weer voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, jammer dat ze de rijst vergeten waren mee te geven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is iets mis gegaan bij het uitvoeren van de bestelling waardoor die een klein uur later dan beloofd geleverd werd. We werden hier wel al eerder over geïnformeerd en ook prima voor gecompenseerd. Eten is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging was goed .IK had een vleesgerecht besteld, goed.en een vegetarisch gerecht, heel goed en voor mezelf lamskotelet met friet en ojee , het was een lamskoteletje, een keer bijten en het was weg wat me 7.50 kostte, ik had dus voor mee dan 10 euro alleen maar friet.Het hapje vlees was lekker daar niet van maar het was zoooo weinig.Ik ben dus teleurgesteld.Met vriendelijke groet

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

afhaalbestelling was precies op de afgesproken tijd klaar het eten was goed warm en smaakvol,ruim voldoende bedankt voor de lekkere fles wijn voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, grote porties en goed verpakt dus het was nog goed warm thuis. De giros is geweldig!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 40 minuten later dan vermeld in mail maar verder heel vriendelijke bezorgster

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ontzettend lekker en de porties zijn er royaal. Ze gaven aan om 17:00u het eten te brengen maar het eten kwam ongeveer 17:30u. Toch ga ik hier vaker bestellen!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu waren jullie de friet vergeten De vorige keer de keftakia

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer goed, alleen een half uur moeten wachten op ons eten bij afhalen viel een beetje tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten , bezorging was precies op afgesproken tijd. Bedankt Mythos het was goed en ruim voldoende !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was fantastisch. Site werkt top. Bestelling was keurig op de aangegeven tijd. En het eten was erg lekker. Dank mythos.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastisch goed verzorgd en op tijd vriendelijk bezorgd.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was Heeijk maar helaas klopte de bestelling niet helemaal; bij elk gerecht zat frites terwijl een aantal stokbrood had gevraagd. Maar belangrijkste was dat het erg goed smaakte en het was meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was prima maar gerechten waren lauwwarm. Een kleine griekse salade als bijgerecht ipv de spitskoolsalade zou nog lekkerder zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, Wij hebben vandaag voor de 2e keer eten laten bezorgen in Ospel. De eerste keer was het eten een half uur later (kan nog) en kreeg ik de verkeerde bestelling. Dus wachten om om te ruilen (eigenlijk niet netjes ivm het coronacrisis, maar ja anders hadden we niks). Eten was niet echt warm meer.  Vandaag besteld voor 19.00uur en werd bezorgd om 20.30 uur!!! Flesje ouzo van 10euro vergeten, eten was minder dan de vorige keer en bijna koud. Ouzo is nabezorgd. Wij zijn al vele malen bij jullie in de zaak komen eten daarom valt dit zwaar tegen....... Online bestellen gaan we dus niet meer doen......geen aanrader!!! Zijn zeer teleurgesteld....

Reactie van Mythos:Dag Monique, dat is erg vervelend om te horen. Onze excuses dat het bij u zo gelopen is. Dit waren een van de twee drukste dagen van het jaar (Moederdag en Vaderdag) en dit hadden wij misschien onderschat. Wij gaan ons best doen zodat dit niet meer gebeurt! Groetjes het Mythos-Team

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en lekker eten!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. Jammer dat er geen rode rijst bij zat

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het overheerlijk eten wat ik had besteld kwam ook op de juiste tijd aan . Netjes in een warmhoud box. Voor herhaling vatbaar.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, bezorging was na overleg iets later maar dit was geen probleem 😊

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker zoalsLtijd

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en op de afgesproken tijd bezorgd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

uitstekend.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, zeer tevreden! Goede porties en lekker eten, gaan we vaker doen!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goed op tijd toppie

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was bovenverwachting erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! En top service 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

o wat had ik jullie eten gemist! het was heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was wederom slap, bleek, lauw en niet doorbakken. Hier was wel om gevraagd. Gyros was gesneden in erg grote brokken. Dit was niet smakelijk. Bezorging was ruim een kwartier te vroeg. Beter dan te laat, maar handig is anders. De bezorger was erg vriendelijk en netjes. Al met al een erg teleurstellende maaltijd en had verre van de kwaliteit die we wel gewend zijn.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In deze Coronatijd hebben we al vaak samen en met vrienden thuis Grieks gegeten met de fantastische afhaal gerechten van Thomas en team. Heerlijk authentiek Grieks, super prijs- kwaliteitsverhouding. Wij zijn fan en komen straks ook graag weer in het restaurant een vorkje prikken, voor de complete beleving. Mythos, Thomas en team snappen hoe t werkt in de horeca, net dat beetje extra voor de klant. Top❤

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook thuis heerlijk gegeten met een ouzootje vooraf. Dankjewel Thomas. Kwaliteit was weer top. Tot binnenkort

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer voortreffelijk!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd dik tevreden! we hebben heerlijk gegeten! Hartelijk dank!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en ruim binnen de tijd. Echt een top restaurant.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, eerlijk Grieks eten! Alsof je uit het restaurant eet, maar dan thuis. Thomas en zijn team maken hun naam waar en bezorgen je een heerlijke maaltijd! Kali orexi

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker. Een klein minpuntje mag wat warmer zijn. Maar er was wat misgegaan met het verzorgen. Maar was een mooi Porsche eten. Ga zo verder.ik bestel binnen kort weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Vlees was prima. We miste de tomatenrijst. Voor de rest prima !!! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden om half 5 gebeld hoe de planning was. Die was goed, het was niet druk. 17.00 bestelling gedaan, zo snel mogelijk stond erbij (kon je invullen als keuze). Daarna kreeg ik een mail dat rond 17.50 de bestelling zou komen. Uiteindelijk kwam 18.45 de bestelling. Toen we alles uitgepakt hadden bleek er een gerecht niet bij te zitten, daar hebben we 15 min op moeten wachten! Jammer. Maar het eten was wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke webshop, gelijk bevestiging in de mail met bezorgtijd. Daarna nog mail met dat ze onderweg waren. Eten prima, lekkere gyros. Friet beetje slapjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

super om toch GRIEKS te kunnen eten, was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was erg lekker! Had wel wat meer mogen zijn. Daarnaast waren de frietjes erg weinig, een klein zakje voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, topservice!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zoals altijd heerlijk gegeten. Al was het afhalen en thuis opeten, kwaliteit en smaak zijn en blijven super.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg weinig tzaziki, slappe friet. Eten was behoorlijk afgekoeld.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. En meer dan voldoende.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima en lekker

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen zondag weer besteld bij jullie. Het eten was heerlijk, maar ondanks dat we online hadden besteld en de afhaaltijd 19.30 uur was hebben we tot ongeveer 20.20 uur moeten wachten op ons eten en gingen meerdere mensen voor die later binnen kwamen. Begrijpelijk met de drukte, wel fijn dat we nog wat extra's meekregen als goedmaker. Wel heel jammer dat we nu zo laat moesten gaan eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig lekker,en een verassing voor onze trouwdag,geweldig😘👍🏻

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten op zich was goed, maar normaal als wij in het restaurant komen eten dan kunnen we het nooit op. Nu hadden we nog honger toen het op was. Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is goed. Niets over te zeggen . Maar het word steeds minder . Eerst kreeg je voor 10 euro afhaal echt waar voor je geld. Toen werd het 12.50 maar nog steeds goed maar minder. Nu was het 13.25 en Oke het is crisis maar voor 3 kleine stukjes vlees en een paar steeltjes friet. Bakje sla en tsatziki en niet eens de lekkere rijst die ik gewoon verwacht van de Griek vind ik dit echt een minimum aan eten . Wij moesten 57.00 euro betalen en hadden daarna nog honger. Vind dat geen stijl . En om heel eerlijk te Zijn . Dit gebeurt in het restaurant ook . Eten is goed maar echt weinig . Echt jammer thomas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben lang moeten jullie zouden om 7 uur komen maar dat werd kwart over 8

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk genoten, de Taiziki was super! Tips: 1 Zet alles in een warmhoudtbox, zeker voor vervoer buiten Someren. 2 Laat de frietzakjes open, anders worden ze slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er van de 2 bestelde hoofdgerechten er maar bij 1 sarziki zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

moederdag besteld voor het hele gezin in Nederweert waren mooi op tijd ondanks de drukte , was lekker en ruim voldoende . Bedankt ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig, erg lekker en goed verzorgd. Het enige wat jammer was, dat het brood oud was. Misschien volgende keer beter. Wel voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op tijd, eten goed, alles apart verpakt en zeker voor herhaling vatbaar !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat wij als zeer kwalijk hebben ervaren is dat de produkten niet op de afgesproken tijd klaar stonden. Mijn man heeft een uur moeten wachten en zag anderen later binnen komen en ook weer eerder vertrekken. Ik zat thuis met gasten die zich ook afvroegen. Dit geeft wel te denken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed geregeld. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Ga zo door!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, alleen, zeker voor de kinderen teveel.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend. Foutje gemaakt met bestelling en direct netjes en snel opgelost. Superservice!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, fijn dat de friet, het vlews en de salade apart wordt verpakt. De Gyros was deze keer helaas noet goed, niet mals leek opgewarmd en was erg droog. Bifteki, tzaziki en souvlaki waren wel lekker.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service, het eten was heerlijk met een lekker flesje wijn en blikje Mythos bier extra erbij.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online kunnen bestellen, betalen, netjes correct volgens richtlijnen en op tijd bezorgd. Eten was erg lekker en ook nog goed warm!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal tevreden met onze bestelling! Het eten was zoals beloofd heerlijk! Zeer zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt Het was heel lekker en precies op de afgesproken tijd gebracht. Top.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima. Het was erg druk waardoor mijn bestelling, digitaal gedaan, niet op de afgesproken tijd klaar was. Er had iets meer saus bij gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten vanouds lekker en warm bezorgd. Maar portie rijst ipv frites was erg klein voor 4 personen. Ook de kwantiteit vlees was minder dan we gewend zijn.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Jammer dat het niet meer zo warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Het eten was heerlijk en goed warm. Alleen friet mogen ze van mij standaard vervangen door rijst. Friet wordt slap in de zak. Rijst was heerlijk. Keurige porties. Niet te veel, wel precies goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed verzorgd en lekker. Ook op de afgesproken tijd bezorgd in Nederweert. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Hoofdgerechten ruim voldoende, goed op smaak en goed gebakken!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en super lekker gegeten

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zakje van de friet open laten.friet slap als het zakje dicht is alles oke

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goede kwaliteit van het eten. Bezorging was ook goed geregeld. Aardige jongeman die aan de deur kwam. kortom ik ben tevreden

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet echt warm, souflaki was een beetje droog. Bifteki was heerlijk! Eten keurig op tijd bezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken gewoon goed!!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld en afgehaald. Het eten was op tijd klaar en prima verpakt, waardoor het nog warm was bij thuiskomst. Kwaliteit zoals altijd prima, al was ook ins ons geval de friet niet optimaal. Wel jammer: er wordt gesproken over aangename verrassingen bij afhalen, maar daar heb ik niets van gezien. Gewoon betalen, wachten en meenemen, verder niets.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was warm.Frites waren niet goed gebakken waren slap . Tip:smeerseltjes in kleine bakjes doen nu waren ze alle drie door elkaar gelopen zag er niet zo smakelijk uit, Top:precies op tijd.Gr.Thomas van Renè en Ine uit Asten vrienden van je overbuurman Lambert

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed , warm , veel en lekker

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke bestelmogelijkheden. Eten was wel wat afgekoeld. Normaal ga ik zelf halen maar omdat er sinds kort ook bezorgd wordt voor die optie gekozen. Bij zelf halen is de maaltijd warmer. Maar desondanks is het prima eten. Hoeveelheden zijn voldoende.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd geleverd. De volgende keer laten we de friet achterwege, de rijst vinden we lekkerder en blijft langer warm .

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op de afgesproken tijd klaar. Het eten was zoals verwacht erg lekker maar we zijn het bij Mythos niet anders gewend. Hopelijk snel weer open voor daar te eten want we missen het restaurant wel. Eric

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker en de kwaliteit was even goed als dat je in het restaurant eet. De afhaal maaltijd was ook goed op temperatuur.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie service

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten 👍

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is perfect op tijd bezorgd, en was lekker zoals altijd.Bezorger was een vriendelijke man. Ook zat er een leuke attentie bij voor de jarige.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was correct, netjes en vriendelijk. Het eten was echt lauw- koud, erg weinig eten voor het geld. De tzaziki was erg lekker. Ik zou een tweede keer niet meer bij u bestellen.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees was lekker mals en gekruid maar de salade was erg nat en de friet was nog zacht en wit, deze hadden nog wel een paar minuutjes door mogen bakken. Ze adverteerden met een verassing bij afhalen maar die hebben we niet gehad..

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en vriendelijke service. Gaan waarschijnlijk met moederdag bestellen voor het hele gezin incl. alle 5 kleinzonen. (tussen 3 en 7 jaar)

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en zoals gewend een fijn menu

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Meer dan half uur moeten wachten na afgesproken tijd Het eten was lekker maar aan de wachttijd valt nog veel te verbeteren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was koud ,friet was niet gebakken ,salade was minimaal.en gyrosco was ook kleine portie dit voor 14 euro per schotel verwacht je wel iets fatsoenlijks. En wacht tijd was lang als je online tijd afspreekt moet geen half uur duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks n kwartiertje rijden naar Nederweert - Eind n heerlijke warme maaltijd gehad.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is erg goed, zoals we gewend zijn van Mythos. De gewenste afhaaltijd werd met een kwartier verzet, dat is niet zo erg. Het is dan jammer dat je op de nieuwe tijd komt en nog een half uur moet wachten tot de bestelling klaar is.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is heel goed. De bezorgtijd kan beter was 45 minuuten later dan aangegeven.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo Thomas en Collega's, Het was weer uitstekend incl. de levering Zeer goed initiatief. Groet, Jozef Looijmans

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar. Daarin zat ook wel het minpuntje: de frites waren slap en behoorlijk afgekoeld. De rest was vertrouwd lekker. En natuurlijk met een glimlach afgeleverd. 😀

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet mocht iets warmer bezorgd worden, verder prima

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd en in de kwaliteit die we gewend waren. prima service van jullie.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heerlijk! Misschien een tip om een schotel alleen met gyros toe te voegen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker, op tijd en ruim voldoende voor een goede prijs. We gaan vaker bestellen!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer prima eten. Erg fijn dat jullie in deze tijd toch een afhaal service hebben. Lekker grieks eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag avond Grieks eten besteld Heel smakelijk Goed warm en heel makkelijk . Goed bevallen ,voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees van zeer goede kwaliteit. En zoals je van grieks eten mag verwachten zitten hier ook de verschillenden smaken in. Gewoon top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het heel erg lekker. De hoeveelheid per gerecht was voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij aflevering hele tas onder tomaten saus en frites waren koud de bij bestelde appelmoes voor 1 Euro zat in een heel klein bakje zeker niet in overeen stemming met de prijs als je dan ook nog 25 Euro cent moet betalen voor betalen met Mollie dan kun je beter niet bezorgen in Maarheeze

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb hier al over gebeld en overlegd met Mythos, nl dat er maar 1 zakje friet bij zat voor 2 maaltijden, dat ene zakje was nauwelijks genoeg voor 1 persoon en ik vond 3 stukjes brood bij het voorgerecht erg karig gezien de ruime hoeveelheid smeerseltjes die er waren, heb er zelf wat stokbrood bij gepakt. Eten was zoals altijd prima

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Lekker eten, goede prijs en contactloze bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten thuis. Vlees was nog lekker warm. Ouzo lekker koud zoals gevraagd. Salade heerlijk fris en knapperig. Jammer van de frietjes. Dit was beetje mix van slap en krokant. Maar voor een thuismaaltijd, heerlijk gegeten voor een faire prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De site is makkelijk toegankelijk. Bestellen gaat makkelijk. De bezorging was nagenoeg op de afgesproken tijd. Er wordt aangegeven wanneer men bij het restaurant vertrekt. Goed initiaief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker echter helaas zo goed als koud.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en prima prijs/kwaliteitverhouding. Doen we zeker nog vaker! Helaas waren tijdens het transport de bakjes met tzatziki-saus omgevallen en open gegaan. Saus over een deel van de andere verpakkingen. Dat was toch even een kliederige boel. Jammer, maar kan gebeuren.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Het vlees perfect gekruid en lekker mals. Lekkere frisse koolsalade erbij. De bezorging was mooi op tijd en het eten was nog redelijk warm,

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. De ouzo was vergeten, maar geen probleem die werd snel na bezorgd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. De ouzo was vergeten, maar geen probleem die werd snel na bezorgd.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goede service

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas verkeerde bestelling, de goede kwam later maar was koud. Kwaliteit was verder prima

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk uitstekend.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en nog goed warm

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer super lekker. En het wordt zo goed verpakt dat het nog goed warm is als we thuis zijn. (We komen uit Mierlo)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond heerlijk Grieks gegeten, op de afgesproken tijd bezorgd en ruim voldoende. Het enige wat ontbrak waren de iets te kleine tafeltjes met papieren tafellaken, de blauwe, iets te harde stoeltjes, de ondergaande zon boven een zacht ruisende zee, maar als wij dit jaar niet naar Griekenland kunnen dan moeten we het maar een beetje in huis halen. Dank aan Mythos, de meest authentieke Griek in onze regio, het was geweldig.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Zag er ook goed uit. Jammer genoeg was het niet echt warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben prima gegeten we misten alleen wat rijst erbij. Dat zit er in het restaurant wel altijd bij en die vinden we erg lekker. Verder lekker gegeten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vleees was echt heel lekker en zelfde goede kwaliteit als altijd. Tip! de frietjes waren heel nat en slap. Misschien beetje harder frituren en Deze niet in de plastic tas bij het vlees stoppen, want daardoor komt komt er veel vocht in het papier vd frietzak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekker gegeten voor niet teveel geld,ga ik vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 5 menu's besteld en kregen maar 2 kleine zakjes friet, dit had wel wat meer mogen zijn. De friet mag ook iets langer gebakken worden De rest van het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd perfect, ook kipfilet en souvlaki is altijd lekker mals en nooit droog . Hoeveelheid altijd meer dan wij opkunnen ,en kei lekker, gewoon topzaak !!!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zelf afgehaald. Was zelfs toen we in Asten kwamen nog warm. En was lekker.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk, warm genoeg voor de afstand van 12 km. 1 min puntje er mochten meer frietjes bij zijn daar we 2 grote jongens hebben die nogal wat opkunnen haha. maar voor de rest was t perfect! Voor herhaling vatbaar.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant, je mist alleen de sfeer. :) Het was alleen niet duidelijk dat je friet en tsatziki bij de gerechten krijgt dus hadden we er nog extra bij besteld. :(

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte heerlijk, zoals altijd! Ik heb al ooit eerder afgehaald, en kwaliteit en smaak zijn hetzelfde als in het restaurant. Helaas ontbreekt thuis die sfeer van een Grieks restaurant. Hopelijk kunnen we snel weer bij jullie komen eten!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk eten. Wij komen regelmatig bij deze griek eten..... Jammer genoeg konden wij het eten afhalen, omdat ze zaak gesloten was ivm Corona virus. Afhaalmaaltijd mocht voor ons iets ruimer zijn, misschien een tip!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en kreeg ook nog een lekker flesje wijn er bij En snel geleverd top 👍👍👍

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Op tijd bezorgd. Iets te weinig koolsla en friet, maar dat maakt de hoeveelheid vlees wel goed :)

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor. Voor herhaling vatbaar

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst eten besteld online, ging prima. Eten was perfect zoals altijd. Maar we zitten liever in het restaurant is gezelliger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ondanks dat het 3 kwartier later bezorgd was heerlijk. Ze hadden daarom iets extra's erbij gedaan. Ook moest het wat opgewarmd worden. Maar blijkbaar deden ze dit nu voor het eerst en moesten ze nog aan het systeem wennen. Komt goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over de kwaliteit van het eten kan ik kort zijn: dat was top! Over de bezorging ben ik veel kritischer hoewel ik mij besef dat door de Coronatijd veel meer mensen dan verwacht thuis bestelden waardoor jullie planning in de war liep: 1. bezorging stond ingepland voor 17.30 uur, we kregen daarna een melding dat dit was vertraagd en dat dit om 18.00 uur zou zijn en uiteindelijk was dit 19.30 uur. een forse overschrijding dus. 2. om 18.30 uur werd ik gebeld dat ik 2 x eenzelfde bestelling had opgegeven wat niet klopte omdat ik 1 x had betaald via i-deal en ik ook maar 1 x een bevestiging van de bestelling had gekregen. Kortom iets mis in de communicatie bij Mythos. Eindconclusie: het eten was erg lekker maar ik denk dat de mensen bij Mythos zich erg vergist hebben in het aantal online bestellingen misschien omdat mensen met het mooie weer niet zelf wilde koken. Kortom de planning moet beter (hoeveel maaltijden kan ik per uur maken en brengen) en/of de besteltijden moeten wat reëler

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer je afspreekt dat om 18.00 uur het eten wordt bezorgd, om 18.00 uur word je netjes gebeld dat het 18.30 wordt, oké. Na nog een telefoontje van onze kant, wordt het 19.55, dus wel erg laat. Eten was goed, beetje afgekoeld, maar verder geen opmerkingen. Wel attent, 2flesjes bier cadeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb alles besteld en betaald via de website. het eten was klaar op de afgesproken tijd dat ik het op zou halen En het was zo als altijd lekker e niet duur Zo gauw het weer kan gaan we met het gezin zeker weer een keer daar naar toe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16:30 uur bestelt voor 17:30 uur. We ontvingen een mailtje dat dit 18:00 uur werd maar hadden ons eten uiteindelijk pas om 19:00 uur.. Wel bezorgkosten betaald, geen extraatje bij de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten thuis en genoten van de Griekse smaken van Thomas en het hele mythos team. Een echte aanrader in deze rare coronacrisis❤👍

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker, maar wel weinig friet, , doe die er apart bij en in dat andere vakje die lekkere rijst van jullie. Maar we hebben toch lekker gegeten. groetjes Jan en Coby

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur te laat als wat afgesproken was, maar dat het eten ook al bijna koud was vond ik zeer slecht. Helaas niet voor herhaaling vatbaar.

Reactie van Mythos:Beste Mark ,onze excuses voor het lange wachten op u Afhaal. Omdat naast ons bestand Afhaalservice dit een nieuwe concept is van ons (Bezorgdervice) liep het niet helemaal zo als gehoopt ivm de extra buiten verwachting extreme drukte van afgelopen zondag. We proberen daar deze week nog meer aan te doen om dit te verbeteren zo dat iedereen tevreden kan zijn !!!!!!!!! Groetjes Thomas Van Mythos team

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes mogen wat langer doorgebakken. Salade was wat weinig, evenals de gyros die erbij zat. Verder smaakte het wel érg lekker!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden twee schotels besteld met extra rijst en saus. We hebben lekker gegeten thuis! Er was iets mis gegaan met het doorkrijgen van onze bestelling voor thuisbezorgen omdat ze nog maar 3 dagen met het systeem werkte. We werden netjes opgebeld met veel excuses en of we het nog door wilden laten gaan. Binnen een half uur kwam het eten en werd erg vriendelijk bezorgd met 1,5 meter afstand in een kratje en kregen weer excuses dat lang duurde voor ons en wenste ons smakelijk eten. Ze doen echt hun best we bestellen over een tijdje graag nog een keertje!!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker lekker lekker!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Omdat we 25 heeben moeten rijden was het koud geworden, maar het was heerlijk.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen tzatziki meegeleverd, zou er volgens de menukaart wel bij moeten zitten:(. Vlees was wel super. Afhalen wel voor herhaling vatbaar mits de tzatziki de volgende keer mee gaat, dit maakt Grieks eten Grieks.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag gaan wij vanuit Nuenen bij Thomas eten .... wat nu helaas niet mogelijk is, daarom zijn wij vandaag de Griekse sfeer in Someren maar gaan halen ! Het zag er allemaal heel goed en verzorgd uit en het was heerlijk ..... alleen missen wij jullie gezelligheid ..... dus hopen dat deze ellende voor iedereen snel voorbij is en we weer naar jullie toe kunnen komen.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging (40 min). Goed verpakt. Goede feedback over de voortgang van de bestelling. Kortom, zeer professioneel aangepakt!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was netjes ingepakt en voldoende warm. Hoeveelheid en smaak van de gerechten was goed. Frites zouden wel wat langer gebakken mogen worden. Bijgevoegde salade was ook lekker. De bezorging was goed. Wij werden gebeld dat het wat langer zou kunnen duren. Verder vriendelijk en met inachtneming van de Corona richtlijnen.